Begagnat

Vävstol 140 cm med förlängning och dragrustning med 34 mönsterskaft. Pris 4800 krDSC_1255 DSC_1256(stolarna har inget med vävstolen att göra)

Vävstolen är en Bergå Savonia tillverkad i björk. 6 skaft och 6 trampor, belysning ingår. Bra stabil vävstol i fint skick. Verkar inte vara jättemycket använd. Dragrustningen är en äldre Myrehed. Det är 34 mönsterskaft som följer med men det finns plats för minst 42 st. En låda med många solv och lod ingår också, oklart antal. Häfte med instruktioner för damastuppsättning. Vävpall Glimåkra.

 

Vävstol Glimåkra 120 cm.

Vanlig vävstol med 4 skaft och 6 trampor för vanlig vävning. Pris 1500 kr hämtpris. Vävpall av annat fabrikat igår. Kan byggas ut med förlängning och dragrustning.

 

Dragrustning 160 cm

Inklusive 36 mönsterskaft med handtag. Förlängning, 2 solvningskäppar, draglina och kedjesnöre. Motviktstrissor och knapphålsresår. Instruktionshäfte. Pris 2300:-

Denna dragrustningen passar till en Glimåkravävstol med kontramarsch. Obs! kolla måtten på din kontramarsch så att den passar. Den kan kompletteras med fler skaft upp till 50 st och också byggas på med harneskkombination.